Magunkról

Bemutatkozás

A Holz-Team Kft. 1995 óta foglalkozik épületasztalos termékek, elsősorban nyílászárók gyártásával. Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelt bennünket! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk, és megismertessük Önnel vállalatunkat.

Stratégia

A Holz-Team Kft. termékfejlesztési stratégiája során kiemelt figyelmet fordít a piacon megjelenő újabb és újabb fogyasztói igényekre, emellett pedig folyamatosan és magas minőségi szinten szolgálja ki a tradicionális fa nyílászárókat kereső, ám emellett széles termékkínálatot és egyedi, opcionális megoldásokat preferáló ügyfeleit. E kettős üzletpolitikánknak megfelelően bővítjük standard kínálatunkat a kor legújabb trendjeihez illeszkedő termékekkel, miközben egyedi igényeket és ötleteket elváró ügyfeleink elképzeléseit is támogatva tervezünk és kivitelezünk klasszikusnak és formabontónak nevezhető faablakokat és faajtókat egyaránt.

Termék tulajdonságok

Termékeink több rétegben ragasztott vetemedésmentes tömörfa anyagból készült, gyári felületkezeléssel ellátott nyílászárók, melyek a legszigorúbb hő- zajszigetelési, valamint lég- és vízzárási követelményeknek is megfelelnek. Emellett a mai kor legmagasabb szintű igényeihez, valamint a jövő kihívásaihoz és szükségleteihez alkalmazkodva készítünk kimagaslóan nagy hő- és igény szerint hangszigeteléssel bíró, ún. háromrétegű üvegszerkezettel ellátott, növelt profilvastagságú nyílászárókat is, valamint ALU-FA termékeket, amelyek minden korábbinál jobban egyesítik a fa meghitt és természet közeli hangulatát a legmagasabb szintű technikai megoldások nyújtotta tartós tökéletességgel.

Kíváló minőségű alapanyagok

A felhasznált alapanyagok (az I. osztályú, hibamentes faanyag, a legkorszerűbb GU és ROTO® NT bővíthető vasalat rendszer, a német SIKKKENS és REMMERS® felületkezelési rendszer, hőhídmentes vízvető, az alapkivitel részeként biztosított Ug=0,6 W/m2K fokozottan hőszigetelő üvegszerkezet, biztonsági, esztétikai és kényelmi kiegészítők széles választéka), valamint a 25 éves múltra visszatekintő tapasztalat és a magas színvonalú gyártástechnológia pedig garantálják a kiemelten hosszú élettartamot. A Holz-Team nyílászárók kimagasló esztétikai élményt nyújtanak megannyi elégedett ügyfelünknek. Bízunk abban, hogy a – talán nem is távoli – jövőben Önt is a Holz-Team elégedett ügyfelei között köszönthetjük.

A Holz-Team Kft. az épületasztalos-ipari termékek gyártási és értékesítési tevékenysége során megszerzett piaci részesedésének megtartása és bővítése érdekében a termékek, és szolgáltatás színvonalának állandó fejlesztésére, tökéletesítésére törekszik.

A fenti célok elérése érdekében a Holz-Team Kft. vezetése a következőket vállalja:

  • A vevők, megrendelők igényeinek megismerését, azok magas színvonalú, és egyenletes minőségű teljesítését.
  • A szolgáltatás színvonalának, rugalmasságának és komplexitásának fejlesztését.
  • A minősített beszállítói kör bővítését, a vevői, megrendelői igények magasabb kiszolgálása érdekében.
  • Folyamatosan szakképzett, ügyfél-centrikus magatartású munkatársakkal, a rendelkezésre álló korszerű műszaki és információs háttérrel és ezek együttes felhasználásával ellátni a tervezési és gyártási tevékenységet.
  • Az általunk előállított termékek esetében a folyamatos szakmai fejlesztések, a Holz-Team márkanév jelentőségének tükrében, a vevői megelégedettség folyamatos emelése érdekében.
  • A beszerzésben, értékesítésben, gyártásban résztvevő személyzet folyamatos belső és külső szakmai képzése.
  • A Holz-Team Kft. minőségcéljaiban megfogalmazottak megvalósítása.

Részletesebb műszaki, illetve értékesítési információk tekintetében forduljon bizalommal hozzánk, vagy bármely viszonteladó partnerünkhöz. Partnereink termékkel kapcsolatos információkkal, megtekinthető mintadarabokkal, szaktanácsadással egyaránt segítik Önt döntésében, ezen felül rugalmas, gyors és teljes körű ügyintézést biztosítanak, beleértve a termékekre vonatkozó árajánlat-készítést is.

Reméljük, hogy hamarosan megrendelőnkként köszönthetjük Önt!

HolzTeam Budapesti bemutatóterem
Ablaknet Kft. Ügyfélszolgálat

1113 Bp Villányi út 62.
Telefon: +36 1 354-1800
Fax: +36 1 354-1803
E-mail: info@ablaknet.hu

Amennyiben Ön távolabb lakik a budapesti bemutatótermünktől, kérjük, írjon a gyárnak,
hogy megadjuk az Önhöz legközelebb található partnerünk elérhetőségét.

logo

A Holz-Team Kft. termékfejlesztési stratégiája során kiemelt figyelmet fordít a piacon megjelenő újabb és újabb fogyasztói igényekre, emellett pedig folyamatosan és magas minőségi szinten szolgálja ki a tradicionális fa nyílászárókat kereső, ám emellett széles termékkínálatot és egyedi, opcionális megoldásokat preferáló ügyfeleit.

©2023 Holz Team Kft. 9400 Sopron, Harangöntő u. 3. Telefon: +36 99 523-042; Mobil: +36 70 396-9335; Fax: +36 99 523-043. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső